Rauhallista Joulua!

Airbus TMR880i-ajoneuvoradioon voi kytkeä kaksi CUR3-käyttölaitetta. 

Johtoautossa, ambulanssissa, sammutusautossa tai vaikka säiliöautossa voi käyttää yhtä radiota kahdesta paikasta. Johtoautossa ajoneuvoaseman käyttölaitteet voidaan asentaa sekä kuljettajalle että johtamistilaan. Sammutus- ja säiliöautossa voi samaa radiota käyttää ohjaamosta ja pumpulta.

SplitBox      Näytön jakaja

Airbus käsiradioiden USB-latauskaapeli. 

Airbus käsiradioiden lataus onnistuu nyt lähes mistä tahansa USB-pistokkeesta.  (TH1n, THR9, THR9i, TH9, THR880).  

Uusissa autoissa on nykyisin USB-pistoke puhelinten latausta varten, nyt se on myös radion lataukseen sopiva käyttämällä USB-latauskaapelia (CE-hyväksytty)

USB-latauskaapeli AIRBUS-käsiradioille

Palvelut

TETRAon on tarjoaa kriittisen viestinnän asiantuntijapaveluita muun muassa tapahtumien, viranomaistoiminnan ja koulutuksen saralla.

TETRAon Oy:n tausta on hätäkeskuksessa. Yrityksen perustaja Jari Wilén on työskennellyt jo vanhassa aluehälytyskeskuksessa ja sen jälkeen valtion hätäkeskuksessa ja hätäkeskuslaitoksessa. VIRVEN alkuaikoina vuodesta 1999 hän työskenteli sisäministeriön alaisuudessa pelastustoimen valtakunnallisena VIRVE-pääkäyttäjänä. Vähän myöhemmin töihin lisättiin vastaava valtakunnallinen pääkäyttö myös Hätäkeskuslaitoksen puolelta.

Pääkäyttötehtävien siirryttyä Suomen Erillisverkot Oy:lle, perusti Jari vuonna 2007 yrityksen, TETRAon, pitämään yllä VIRVE-pääkäyttäjätehtävissä hankkimaansa tietotaitoa viranomaisviestinnän saralla.

TETRAon toimii lähinnä pelastustoimen operatiivisen viestinnän sektorilla.

TETRAon Oy:n tähän mennessä pitkäaikaisin toimeksianto on ollut Keski-Suomen pelastuslaitoksen viestipäällikön tehtävien hoitaminen ostopalveluna 2012 – 2019 välisen ajan. Vuoden 2020 elokuussa on TETRAon saanut toimeksiannon toimia projektipäällikkönä Suomen Turvallisuusverkot OY:n VIRVE 2.0-hankkeessa.

Vuosittain TETRAon hoitaa Suomen MM rallin, Rally Finland (entinen Neste Rally Finland), pelastustoimen johtajan ja turvallisuusviestinnän tehtävät.

TETRAon Oy edustaa Suomessa ruotsalaisen TC Connect As:n tuotteita, näistä Suomessa tunnetaan tällä hetkellä parhaiten SplitBox ja USB-latauskaapeli.

Keski-Suomen Pelastuslaitos
www.tcconnect.se
VIRVE Tuotteet ja Palvelut
www.tcconnect.se
Elektro-Arola

Make a Video Tour

No täällähän ei ole muuta kuin omia lomamuistoja 😉

Muutamia valokuvia elämän varrelta.

Kohokohtia, harrastuksia, jotain hassua ja varmaan vielä tulee muutakin hömppää.

Ainakin MM rallia, oman pihan kesäkeittiön nouseminen tyhjästä, fillarointia, veneilyä, oleilua jne. Yritetään lisätä kuvia pikkuhiljaa.