Erillisverkot

Erillisverkot, ERVE, on valtion täysin omistama yritys, joka tuottaa erilaisia turvallisuuspalveluita pääasiassa viranomaisille ja muille turvallisuusalan toimijoille.

TETRAon Oy on mukana ERVEn suuressa ja erittäin vaativassa hankkeessa, VIRVE 2.0. TETRAon tukee käyttäjien migraatiota nykyisestä Virvestä uuteen laajakaistaiseen Virveen.

Virve 2.0 on uuden sukupolven laajakaistainen viranomaisviestintäratkaisu, joka tulee täsysimittaisena käyttöön vuoden 2025 loppuun mennessä.

Lue lisää ERVEN sivuilta.

RJ-Elektro Oy

RJ-Elektro Oy:n toimiala on radiopuhelimien sekä ajoneuvotietokoneiden ja elektroniikkalaitteiden myynti, huolto sekä asennus. Asiakaskuntaan kuuluvat mm. Hätäkeskuslaitos, maakuntien pelastuslaitokset ja sairaankuljetus, Puolustusvoimat, Neste Rally Finland, kuljetusliikkeet, joukkoliikenne, teollisuus, kunnat, pk-yritykset sekä yksityisasiakkaat.

TETRAon Oy

TETRAon Oy on perustettu vuonna 2007 pitämään yllä omistajansa Jari Wilénin tietotaitoa viranomaisviestinnän saralla.

TETRAon toimii lähinnä pelastustoimen operatiivisen viestinnän sektorilla.

Jari Wilén hoiti yrityksensä kautta Keski-Suomen pelastuslaitoksen viestipäällikön tehtäviä 2012-2019 kesään saakka.

Vuosittain TETRAon hoitaa Suomen MM rallin, Neste Rally Finland pelastustoimen johtajana ja turvallisuusviestinnän tehtävät.

TETRAon edustaa Suomessa ruotsalaisen TC Connect AS:n tuotteita.

Elektro-Arola Oy

Elektro-Arola Oy on erikoistunut hälytys- ja viestintätekniikan laitteiden ja järjestelmien suunnitteluun ja valmistukseen. Pääasiallinen asiakaskunta muodostuu eri viranomaisorganisaatioista ja sähköntuotannon sekä suurteollisuuden yrityksistä.

Keski-Suomen Pelastusalan Liitto ry.

Liiton tarkoituksena on Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö ry:n (SPEK) jäsenyhdistyksenä edistää kansalaisten ja yhteiskunnan valmiutta ihmisten, omaisuuden ja ympäristön turvaamiseen onnettomuuksien aiheuttamilta vaaroilta normaalioloissa, yhteiskunnan häiriötilanteissa ja poikkeusoloissa.

Rally Finland

29.7.-1.8.2021 ajettava Suomen MM-ralli juhlii tulevana kesänä 70-vuotiasta taivaltaan. Reitti kunnioittaa menneitä vuosikymmeniä.  

Myös VIRVEN käyttö RALLY fINLANDin turvallisuusradioverkkona täyttää pyöreitä, VIRVEÄ on käytetty SUomen MM rallissa ensimmäisen kerran jo vuonna 2001. Se siis täyttää jo 20 vuotta!

 

Keski-Suomen Pelastuslaitos

Kunnallisen pelastustoimen pohjalle perustettiin 22 alueellista pelastuslaitosta vuonna 2004. Näin sai alkunsa myös Keski-Suomen Pelastuslaitos.

Sairaanhoitopiiri ostaa Keski-Suomen pelastuslaitokselta ensihoitopalveluita, näiden kuuluessa yhä sairaanhoitopiirin toimialueelle.

TC Connect As

TC Connect on ruotsalainen kommunikaatioalan yritys, joka on erikoistunut TETRA-teknologiaan.

TC Conncct toimittaa Ruotsin omaan RAKEL-verkkoon Airbus terminaaleja ja niihin tehtyjä lisälaitteita.

TETRAon Oy edustaa TC Connect-yritystä Suomessa.

 

VIRVE Tuotteet ja Palvelut

VIRVE Tuotteet ja Palvelut (VTP) myy ja huoltaa TETRA-verkkoihin soveltuvia radiopäätelaitteita, joita käytetään muun muassa VIRVE-verkossa. Valtuutettu Airbus-radiopäätelaitteiden myynti- ja huoltopiste Suomessa. 

VTP myy TETRA-päätelaitteisiin usean eri valmistajan lisälaitteita, esimerkiksi kantovälineitä ja nappikuulokkeita. VTP välittää myös TETRAon Oy:n maahantuomia TMR880i:n käyttölaitteenjakajia (SplitBox) eri koritehtaille.

 

Ota yhteyttä Contact Us

+ 358 50 326 1455

NRF in CCW2018, Berlin

TETRAon esiintyy silloin tällöin myös ulkomaisissa tilaisuuksissa